8.01.2015

Bizim Minikcan Meğersek Kızmış


Evet teyzeleri ilk önce %60 kordonla karışık erkekti minikcan sonra doktor teyzesi demez mi %100 kız diye Bizim Minikcan Meğersek Kızmış.

Nasıl sevindim anlatamam, tamam kız erkek önemli değil sağlıklı olsun yeter ama içimden hep kız olsun geçiyordu. Annesinin duası kabul oldu sanırım J Gerçi bir daha ki ay değişmez inşallah ne bu canım çocuk oyuncağımı J

3 Ocak’ta aylık kontrolüm vardı söylemiştim hatırlarsanız. Öğlen gittik doktor teyzesine göbişimizi gösterdik ama çok uyuyor güzel kız. Bacaklarını da annesi gibi kendine çekmiş kafayı da gömmüş !! görmek imkansız … Doktor teyzesi hadi biraz dolaşın çikolata, kek falan yeyin heee birde 4’lü test için kan verin de gelin dedi.

Gittik kanımızı verdik (çok şükür sonuçlar çıktı her şey yolunda), kek çikolata yedik, sonra tekrar yukarı çıktık. Şükür minikcan şekeri görünce kendine gelmiş uyanmış kıpır kıpır J elleri kolları bacakları her şeyi yerinde Allah’a şükür.

17 cm 185 gr’mış kendileri o kadar mühendislik okudum ama bu ölçüleri aklım almıyor J minicik bir insan !!

Bir sonraki yazımda 4’lü test nedir ne kadara yapıldı vs anlatırım. Heee  bu arada doğumu Haziran ortası olacak inşallah. Bu işte tüm arkadaşlarımdan aldığım tepki yaaaa ikizler mi olacak oldu. İkizler tanıdığım hiç yok, ama bu yazıyı okuyan arkadaşlarımdan ikizler olan varsa bana biraz kendinizi anlatır mısınız? J

Hepinize güzel günler diliyorum, yorumlarınızı bekliyoruz bizi yorumsuz bırakmayın J

22 yorum :

  1. Kutlarım canım. Yaz kızı olacak desene.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler :)
      yaza giriş havalar ne sıcak ne soğuk :)

      Sil
  2. Hazel'im canım benim. O kadar sevindim ki tabi ki sağlıklı olsun ama annesi gibi prenses olsun yaaa :) İkinizi de tebrik ediyorum, meleğinizi kucağınıza sağlıkla alın insallah. Baby Shower yapalım lütfen :) Simdiden diyeyim :) İkizler kızlarını bilmem ama İkizler erkeği cok başarılı değil boşver iyi olmuş :)

    Opuyorum çokkkk

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım yaa darısı başına inşallah :)
      Baby showerla pek uğraşmak istemiyorum 40'ında mevlüt yapacağım ama o zaman ortaya karışık bişiler yaparız :)
      Ünlülerine baktım gayet güzel bayanlar Angelina, Nicole Kidman, Anna kournikova falan var bakalım hayırlısı :)

      Sil
    2. Ooooo cok hos hatunlar varmıs yaaaa! Tamam o zaman İkizler candır :)

      Sil
  3. Adsız1/08/2015

    Sizin gibi çok güzel bir kız olur inşallah. Takipteyim. Bana da beklerim. Blogum kesin ilginizi çekecektir. http://ciziyorumdikiyorum.blogspot.com.tr/
    facebookta: https://www.facebook.com/pages/Tasarımda-Nilgün-Özen-Aydın/802433419804021

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, hoşgeldiniz :)
      Dikişten anlamıyorum ama mutlaka uğrayacağım.

      Sil
  4. İkizler çokça çenebaz, yerinde duramayan ve pratik kadınlardır.
    Keyiflidir onlarla eğlencelidir yaşam.
    İnsanların aaa neee ikizler mi gibi tepkileri olumsuzsa eğer, ikizler kadını biraz nabza göre şerbet verebilen, biraz parmakta oynatan hatunlar olabiliyorlar, ondandır ;)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. keyfili olsun kuzumun yaşamı :)
      ben koçum ozan başak bizimle iyi anlaşır umarım :)

      Sil
  5. ne kadar güzel.Allah analı babalı büyütsün inşallah.Benim ailemde çok ikiz var.Ablamın çocukları,dayımın çocukları ve hatta annem dahi ikiz :)) Büyütmesi zor da olsa ikisi birden büyümesi çok güzel..Ablamın çocukları ve dayımınkiler kız/oğlan.Annem tek yumurta ikizi kız ;)
    sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maşallah Allah hepsine uzun ömür versin :)
      Bakalım artık alışıcaz bu duruma :)

      Sil
  6. Bayram hediyesi diye ilk haberini verdiğin yazıda, boncuk gibi bir kızın olacak diyerek kahin güçlerimi kullanmıştım! Sana benzeyen boncuk gözlü bir kızın olacağı gelmişti aklıma :)
    Sağlıkla gelsin, güzellikler görsün, mutluluk getirsin, öperim kocaman! ♥♥♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kalbin temizmiş :))
      Çok teşekkür ederim renkli gözlü olur inşallah ama biraz zor hayırlısı artık doğana kadar meraktan çatlayacağım :)

      Sil
  7. Öncelikle tebrik ederim Hazelcim..Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin..minikcan benim gibi ikizler olacakmıs cok sevindim:) evet ikizler burcuna insanların bakısı biraz tuhaf:) çünkü biz ikizler galiba tuhafız:D ağlarken gülebiliriz ruh halimiz cok degişkendir.hep ilgi bekleriz ve en büyük özelliğimiz cok kararsız olmamız..bu yazdıklarım ben ve benim gibi ikizler burcundan olan arkadaslarımdan gözlemlediklerim..ama hic mi iyi yönümüz yok canım..bir kere ikizler insanı becerikli olur, calıskan olur,hanım hanımcık olur:)) ben sonradan öğrendim ki kafaları mühendisliğe yatkın olurmus aynı zamanda matematiğe de...bende kimya mühendisiyim bu arada..:) aman işte burç sonucta..onu bunu bosverelimde minikcan sağlıklı olsun hayırlı olsun hep ailesiyle olsun..:) öpüyorum Hazelcim..Allah yardımcın olsun..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, yorumun için çok teşekkürler :)
      Güzel dileklerin için de kocaman öpücükler :)
      Dediğin gibiyse ikizler burcu hiç de kötü değilmiş, kararsızlık bir tek ikizlerde yok ki ben de koçum ama karar verirken çok zorlanırım ve yine dediğin gibi sadece burç :) ama insanların 12 burç içinde bu burca kötü davrandıklarını görmek üzücü :)

      Sil
  8. Tam tahmin ettiğim gibi yazılarını takip ederken kızın olacagın icime dogmustu :) haziran da doğması cok güzel yazın buyutmesi gezmesi çok rahat oluyor.Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin insallahhhh

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. iyiki de öyke düşünmüşsünüz hep bir kızım olsun isterdim :)
      İnşallah sağlıklı sıhhatli olur annesi onu nerelere götürür gezdirir :))

      Sil
  9. 17 cm..:)oy oy oy ben de kız olsun istiyordum biliyorsun yorumum hala duruyordur sende:))çok sevindim Allah tamamına erdirsin MAAAŞALLAH. Kız bebek istememin sebebi pembiş pembiş cicili bicili elbiseler, saç tokaları, kurdeleler gözleri de inşallah annesine benzer:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen ablacım :)
      giysileri çeşit çeşit çok eğlenceli oluyor demi ama :)

      Sil
  10. Yaşasın Kız bebekleeeeeeerrrrr !

    Valla ben çok sevindim şuan Hazicim.,

    Minikcanın Blog teyzesi olarak Haziran'ı iple çekiorum şimdiden :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler teyzesi :)))
      seni ve minik yiğenini öpüyoruz kocaman :**

      Sil

Sen de bir şeyler söylemek ister misin?