8.04.2015

İnternetten Bebek Bakım Malzeme Alışverişi

İnternetten alışveriş yapmayı seviyorum, bir şey almadan önce google’dan kesin ön araştırma yaparım, ne nerde daha uygun diye. Gittiğim avm’lerde de bir şey almadan önce hemen telefondan bir bakarım alışkanlık sanırım. Cimrilik diyenler olabilir ama bence bunun adı tutumluluk. Aynı şeyi daha uyguna alabilecekken neden fazla ödeyeyim ki sonuçta para kolay kazanılmıyor bütün iş minikcanımla işe gidip geliyorum J Neyse yazının asıl amacı bunları söylemek değildi tabiî ki.

Asıl konu bugün 2. kez Turuncu Kasa’dan yaptığım alışveriş. İlkinde de oldukça hızlı gelen bu kargomu heyacanla bekliyorum.

Aldıklarım tabiî ki minikcanım için. Bu arada hala isim bulamadık bu konuda çok gerginim L
İnternetten Bebek Bakım Malzeme Alışverişi

Aldıklarım ve fiyatları şu şekilde, sitede indirim oranları sürekli değişiyor umarım iyi birine denk gelirsiniz. Geçen hafta bu ürünleri sepete daha uygun fiyata atmıştım. Ama kredi kartı hesap kesim bu hafta olunca almamıştım. Şimdi biraz fark etti ama yinede diğer site/marketlerden uygundu.

Özellikle Joker’de bebek bakım ürünleri oldukça pahalı, örneğin pişik kremi Joker’de 29.90 Tl’ye satılıyor !

Molfix İkiz Paket 1 Numara (2-5 kg) 44 Adet / 17.82 TL (2adet aldık)
Humana Still Tee / 22.95 TL


Molfix ve Humana markaları hayvan deneyleri yapıyorlar mı bilmiyorum bu sefer araştırmadan almış oldum. 2. kez almadan önce mutlaka firmalara mail atacağım. Bübchen ve Uni Baby ile daha önce mailleştim. Her iki firmada deney yapmadıklarını açıkladılar. Geriye birkaç eksik malzeme kaldı. Onları da yakında tamamlayıp paylaşacağım.

İşte bizim son günler böyle şeylerle geçip gidiyor. Bu arada hastane kapı süsü ve hatıra defterimi yaptım. Görmeyenler diğer bloguma ışınlanıp görebilirler J
Sevgiyle kalın :**

11 yorum :

  1. kuzenim de bübchen markasını kullanıyor bana da önerdi ben de bu markanın ürünlerini almayı düşünüyorum canım .. isim konusuna da gelince ben şimdiden liste çıkardım ama henüz netleştiremedim sonra başka yapacak iş çok olacak zaman varken adı belirleyelim bari :))

    YanıtlaSil
  2. Hazel, canım, isim bulunuyor merak etme:) En kötü gördüğünüz de ismi şıp diye şu olsun dersiniz; o neye benzediğini belli eder.

    Bir de bebek için bu t,p sağlık malzemelerinde fazla fazla alma ilkin. Sana bir deneyimli anne tavsiyesi. Markaları araştırsan bile bebeğinin nasıl reaksiyon vereceğini bilemiyorsun. Belki sevmez, ya da cildi reaksiyon gösterebilir. Mesela ben unibaby yenidoğan temizleme bezlerinden stok yapmıştım; elimde patladı:) Çünkü Murat'da bütün bezler pişik yapıyormuş. Sonuç: pamuk ve suyla temizliyoruz ilk aydan beri. Bir arkadaşıma gönderdim kalanın hepsini:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet çok doğru diyorsun, ıslak mendili çokça aldım eğer alerji olursa eve de lazım kullanırız ne yapalım :)) ama kremler vs yapmaz inşallah bende alerjik bünyeliyimdir ne olacak bakalım :))
      isim ise keşke dediğin gibi şıp diye olsa, ben beğeniyorum annem beğenmiyor, eşim beğeniyor ben beğenmiyorum çok umutsusuz :))

      Sil
    2. :) Ay isim işine anneleri karıştırmayın, o zaman hayatta bulamazsınız gerçekten:) Sen Eşinle anlaş, el sıkış bir isimde bitirin bu işi:)

      Sil
    3. herkes işin içinde yaaa nasıl olacak bilmiyorum :))

      Sil
  3. :) herkes bu sorunu yaşıyor sanırım :( bir de her gördüğün ismi ne olacak diye soruyor değil mi ? bizde bulamıyoruz ismimizi gerçi bi tanesinde hem fikirizde anne baba olarak ben iki iismi olsun istiyorum, sorunn ikinci ismi uydurmak ona buna sorup fikir alıncada insanın kafası daha beter karışıyor maalesef... bu arada neden prima almadığını merak ettim açıkcası çünkü prima dışındaki bezlerdde genelde %80 sorun yaşayanları gördüm ve okudum.ben o yüzden prima aktif bebek aldım.bir de pişik kremi olarak başka krem alacakmısın tek bunu mu kullanmayı düşünüyorsun? bende sudacream almayı düşünüyorum pişik için gerçi onlar hayvanlar üzerinde deney yapıyorlar mı bilmem senin için ;)

    ayrıca bende bir şey almadan hep önce netten araştırırımm aynen tutumluyuz tatlım biz saçacak paramız yok :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kendim iki isimliyim ve çok sinir hiç kullanmıyorum bazı hocalarım gıcıklığına söylerdi, eşimin soy adını alınca 4 tane isim olacaktı o yüzden kendi soyadımı almadım bence sıkıntılı çift isim ama siz bilirsiniz tabi ;)
      bez konusunda ise bu aldığım göbek bağı oyuntulu 2 paket aldım yeterli olacaktır, sonrasında prima alabilirim ama prima diye takıntım yok çoğu insan sırf daha sık duyulan bir marka olduğu için alıyor biraz psikolojik olduğunu düşünüyorum;)

      Sil
    2. pişik kremini şimdilik Bübchen aldım bizim evde her zaman Sudakrem vardır eğer alerjik bişi olursa o kurtarabilir :))
      sudakremi bilmiyorum hemen araştırmam gerek hatırlattığın için teşekkür ederim :)

      Sil
  4. Kızın olsun istiyordun ya hiç evlenmeden aklına gelmiyor muydu, ileride kızım olursa şu isim diye. Ata, benim bekarlığımdan beri aklımdaydı.
    Bu arada Turuncu kasa'yı ilk defa duydum, bakacağım senden sonra.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vardı ama soğuttular o ne öyle bu ne böyle :))
      Sözlüğü açıp parmağı basıcam tamam bu olsun diyeceğim :))
      Turuncu Kasa'yı ben çok duymuş ama bir türlü alışveriş yapamamıştım 2. kez yaptım kargoya verilmiş bile ürünlerde doğru geliyor, son kullanma tarihlerine dikkat ediliyor daha ne olsun :)

      Sil
  5. iki cocugumdada 9 ay isim bulamadım kucagımıza alınca koyduk isimlerini :) ela icin yok hela derler bile dediler ama kimseyi umursamadım gercekten oğlanın ismi babası kızı ben koymus oldum :))

    YanıtlaSil

Sen de bir şeyler söylemek ister misin?