4.08.2014

Süreç Devam Ediyor

Evet, bu blogu açalı uzun bir zaman oldu.. aslında yazılarımı zamanı geldiğinde yayınlayacaktım..

Birkaç aydır deneme sürecindeyiz,  acaba oldu mu olmadı mı derken en az 10 tane test yapmışımdır!! Bir müddet sonra psikolojik olarak da engel oluyorsunuz, olacağı varsa olmuyor !! Stres yapmamak elde değil. Ama bu gün birkaç arkadaşımla görüştüm onlarda aynı şekilde uzun süre deneyerek (6 ay falan) güzel haberi almışlar, bazı arkadaşlarım birkaç operasyon  geçirdikten sonra, bazıları ise şu an dinlenme aşamasında… ama bazılarımız kuzenler yada diğer arkadaşlar istemeden yada çok kolay bir şekilde güzel haberi duyuyorlar kimi seviniyor kimi üzülüyor… hayat ne ilginç !!

İnşallah Allah herkese hayırlısıyla sağlıklı bebecikler nasip eder….
leylek yolda

hazioz imza

14 yorum :

  1. Canım benim her şey gönlünce olacak inşallah. Sağlıklı bireyler için 1 yıl süre veriyorlar zaten. Bir de tahmini yumurtlama günü hesabı yapıyoruz ama kişiden kişiye değişebiliyormuş yumurtlama günü. Ovülasyon testi öneririm denemediysen hem o zaman gebelik testleri yapmayı bırakabilirsin :) benim öyle olmuştu hihi test yapma isteğimi o testlerle geçiştirmiş oldum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gözde şu an reglim 3 gün gecikti ama çok karnım ağrıyor !! Zaten yumurtlama zamanına göre denemeleri yapıyoruz bakalım kısmet artık :) Güzel dileklerin için teşekkürler, sende kendine ve bebişe dikkat et :***

      Sil
    2. merhaba canım ben de bir senedir isteyen ama hala tutturamayanlardanım şuanda dinlenmedeyim :(( bu ay benimki de 4 gün gecikti ama sonuç hüsran :((

      Sil
    3. :( bende dün regl oldum...
      Gecikmeler hep psikolojik işte, rahat olmak gerekli sanırım kısmet sonuçta kendini harap etsen de olmayacağı varsa olmuyor :(

      Sil
  2. ayrıca bu süreç çok stresli bir süreç bazen çok canımı sıkıyorum ama napalım kısmet herşey..
    çok çok aşamalardan geçtim bir sene içinde şuan yapacak bişey yok doktora bıraktım kendimi..o nederse onu yapıyorum Allahım çabalarımızı görürde bizlere de bebiş nasip eder inşallah. çevre de çok önemli arkadaşlar eş dost senin ne yaşadığını ne düşündüğünü bilmeden konuşur hatta bazıları umursamaz bu konuda çok doluyum kaç kişiyi buyuzden hayatımdan çıkardım hatta bu duruma içten içe sevinenlerde var diye düşünüyorum çünkü içleri okadar kötüleşmişki akıllarından gecenleri okuyabiliyorumm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, öncelikle hoş geldin ve geçmiş olsun :(( inşallah tedavin güzel sonuçlanır !!
      1 yıl için normal diyorlar ama gel de sana bana anlat onu !! sanki 1 haftadan bahsediyorlar !!
      Dediğine o kadar katılıyorum ki hatta bazen kendi ailenden bile içten içe sevinenler olabiliyor !! Ama Allah'tan kimse için böyle bir şey isteyemem, herkesin kalbine göre versin Allah..

      Sil
    2. :)) konuşacak dertleşecek çok şeyimiz varmış canım.. benimle aynı duyguları paylaşan biri olduğuna sevindim desem ayıp olmaz inşallah çünkü kimse anlamıyor bizi.. olur olur diye geçiştiriyorlar insan gibi dinleyen bi iki kişiyi geçmez .. neyse bu blogu açmana çok sevindimm hayırlı olsun :)

      Sil
  3. Merhaba Hazelcim yazılarını okudum. Seni çok iyi anlıyorum, o yollardan her kadın gibi bende geçtim ve şu an 23 haftalık hamileyim. Planlı bir gebelik olacağı için insan kendini hazır hissetmek istiyor. Aman kilo vereyim hamile kalınca dombili olmayayım. Aman saçımı kendi rengine yakın bi renge boyayayım da hamile kalırsam dipleri çirkin olmasın aman şöyle olsun aman böyle olsun bu ay da olacak mı derkeeeennn oluyorsun bir stres küpü.Farkında olmasakta bilinç altımıza yerleşiyor bence. 3 yıl bekledik bir kaç doktor değiştirdik ve hepsinin tek söylediği 'doğal yollarla bebek sahibi olmanıza engel bir durum yok bekleyin' söylemesi kolayda beklemek zor :) Sonunda dayanamadk gittik dr a ne gerekiyorsa yap dedik ve şuan bebeğimizi bekliyoruz :) kilo verdim de ne oldu dr un verdiği ilaçlar beni hooop geri şişirdi :) o yüzden böyle şeylere hiiiç takılma derim. Sağlıklı beslenmeye çalış, yürüyş yap (stresinide alır bence) En önemlisi de adet tarihlerini unut ;) akışına bırak relax ol :) biliyorm kolay değil ama unutma ki her şey olacağına varıyor daha yolun başındasın evet ama bence 6 ayı geçerse de bir hekim görüşü al her şey hemen tedavi olmak değil zarten işinin ehli hekimler bir sıkınt görmezlerse beklemek istiyorlar. oldu ki bir sıkıntı varsa da bu işlerde yaş ve zaman çok önemli geç kalmamak lazım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba :) bende biraz önce sizin blogdaydım ^.^
      Evet ne yazık ki bir çok bebek isteyen insan beni anlıyor çünkü nedense bebek isteyince olmuyor istemeyince oluyor :)) Allah'ın işi işte karışılmıyor :))
      3 yıl uzun bir dönemmiş cidden yaa inşallah o kadar sürmez :(
      Kilo verme durumu öyle cidden ay şöyle yapayım ay böyle yapayım aynı beni anlatmışsınız yukarıda :))
      bakalım bir iki ay daha deneyelim ne yaparsan yap kısmette varsa olur demi :)

      Sil
  4. yeni bloğun hayırlı olsun izlicem zevkle:)bende 1 senedir bu güzel haberi almayı bekliyorum doktor hiçbir sorun olmadığını söylüyor ama olmuyor işte bu ay aşılama olucak inşallah çok bekletmeden gelir bebişler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Esra hoş geldin :)
      Nedense her konuştuğum kişi aynı şeyi söylüyor yani kimse kolay hamile kalamıyor :(( İnşallah sende bende yakında güzel haberler alırız :)

      Sil
  5. Kafamdan olan şeylerden birkaçı seni anlatımın ve yorumlarda cevaplandı:)Evet daha biz başlamakla başlamamak arasındayız:)))Allah hepimizin gönlüne göre versin:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba nerelerdeydin geçen gün baktım blogunda yeni bir şeyler var mı diye :))
      inşallah hayırlısıyla en yakın zamanda olur bebişiniz :)
      anlattıklarımdan faydalanmana çok sevindim boş yere konuşmamış oldum :)

      Sil
    2. Bu aralar sade takipteyim :))Yazmaktan çok okuyorum:))İnşallah hayırlı zamanda:)

      Sil

Sen de bir şeyler söylemek ister misin?