23.08.2015

3 Aylık Bebekle Tatile Gidilir Mi?

Herkese yeniden merhaba,

Şu an fırında ilk kez yaptığım muzlu kekim pişiyor, üstü pişti ama hala içi biraz cıvık sanırım birazcık daha un koysaymışım olacakmış. İkide bir mutfağa gidip durmaktan oturup yazıya başlayamadım. İdil Hanım’ı babası besliyor şu an, sütümü sağdım. İdil emmeyi çok sevmiyor sütü de biberonla veriyorum.

Her neyse kısa bir girişten sonra yazıma başlayayım. Başlıktan okuduğunuz üzere tatile gidiyoruz J
amara  prestige
Sonunda dediğime geldik ! gider miyiz gitmez miyiz oralarda el kadar bebekle ne yaparız derken amaaaaan yaparız biz yaaaa  dedik gaza getirdik kendimizi ve gidiyoruz J

son ana kaldığımız için otel seçerken zorlanmadım. Aklımızda Antalya Kervansaray Kundu vardı yada Bodrum’da bir otel. Ama Kervansaray’ın fotolarına bakınca yeşilliğin çok az olduğunu gördüm. İdille gün içinde oturacağımız hiç gölge bir yer olmayacaktı. O yüzden otel seçiminde yeşilliğin bol olması benim için en önemli kriterlerden biriydi.
Sonra otelin bebek karyolası verebilmesi, çevre hastaneye yakın olması, otelin kendi otoparkının olması, çok engebeli iniş çıkışlı olmaması gibi özelliklere baktım. Sonuç itibariyle günün fırsatı kampanyasına de denk geldiğimiz harika bir otel bulduk. Amara Prestige Göynük!

amara  prestige

amara  prestige

Otelle ilgili neredeyse olumsuz bir yorum okumadım. Gidince görücez gerçi. Otelin mimarisini ve yerleşimini çok beğendim. Balayımızda Kemer Orange Country’i ye gitmiştik ona da benzettim.

Haftaya tatilimize gideceğiz ama öncesinde 1-2 gün Eskişehir’de, dönüşte de Isparta’da 1 gün kalacağız. Şimdilik plan böyle umarım değişmez.
Tatil için neler götüreceğim bir sonraki yazıda yazacağım İdil’e aldığım bir mayo var çok tatlı J

Şimdilik bu kadar yazabildim, görüşmek üzere J

14 yorum :

  1. Yazının başlığı, bizim için de geçerli. Oğlum 3 ayını bitirdi, tatile gidelim mi, sıcaktan etkilenir mi diye düşünüyoruz. İlave olarak iki çocuk daha var :) Sanırım biz de gideceğiz, kaçış yok. Size iyi tatiller diliyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. oooo 2 çocuk daha varsa sizi canı gönülden tebrik ederim :) Size de iyi tatiller :)

      Sil
  2. güzel bir tatil olur inşallah gidemeyenlerin yerine de dinlen yüz :)
    iyi tatileer :)

    YanıtlaSil
  3. Minik bebisinizle harika bir tatil gecirmenizi dilerim :)

    YanıtlaSil
  4. O yapılmaz,bu yapılmaz diyenlere inat, tatilinizde herşey çok güzel olsun, İdil Hanım da çok uslu bir bebek olsun inşallah. İyi tatiller şimdiden ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. inşallah :)) uslu zaten aman nazar değmesin

      Sil
  5. Ohh bol keyifli mutlu güzel tatiller diliyorum ;)

    YanıtlaSil
  6. tatil için bizde çok zor karar verdik 2 küçük çocuk ile nasil gideriz .. vazgeçelim dedim sonra pişman oldum stres küpüyüm:) amann idare ederiz ne olacak dedim ve pazartesi allahın izni ile mersine gideceğiz.. kızım boğmaca olduğu için doktorumuz denize girmesini tavsiye etti bakalım nasıl batırıp çıkaracağım çok tedirginim :S umarım güzel tatil geçiririz bebişlerle.. çok öpüyorum sizi iyi tatiller :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yaaa geçmiş olsun. peki karma aşı olmamış mıydı onda boğmaca virüsü de var ?
      şimdiden size de iyi tatiller :)

      Sil
  7. karma aşı 2 aylıkken yapılıyor elifnaz hasta olduğunda 20 günlüktü malesef sonra aşı yaptırdık ama pek etkisi olmadı tekrarlayan bi hastalık çok dikkat ediyorum:S

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hmmm anladım geçmiş olsun çok dikkatli olmak gerek demekki :(

      Sil

Sen de bir şeyler söylemek ister misin?