14.09.2015

Loobex LCD ekranlı bebek telsizi

Günaydınlar efendim, bugün inşallah acı haber almadığımız bir gün olur. Malum her gün şehit haberleri geliyor. İnsanlar yavrularını neye kurban veriyorlar aklım almıyor. Gencecik insanlar kolay yetişmiyor kimin kavgasında, kimlerin oyunlarında yitip gidiyorlar… Allah’tan hepsine rahmet diliyorum. Hepimiz için, ülkemiz için güzel bir hafta olmasını diliyorum.

Dedim ya bir çocuk kolay yetişmiyor. Uyurken nefes alıyor mu diye gidip onu dinleyen birçok anne vardır. Aman üstü açık mı, üşüdü mü, terledi mi iki dakika da bir gidip kontrol ediyoruz. Hele birde farklı odada yatıyorsa gece o yataktan kaç kere kalkıp oda oda dolaşıyoruz bilen bilir.

Loobex LCD ekranlı bebek telsizi

İdil artık büyüyor sepet beşiğinde çok rahat etmiyor o yüzden kendi odasındaki yatağında yatırmaya başladım bu da odaları ayırdık demek oluyor. Yanı başımda olmayınca onu takip etmek daha zorlaştı, bu sebeple bizde bebefon yani bebek telsizi almaya karar verdik. Görüntülü olanlar çok pahalı 400 tl gibi fiyatı var. Şimdilik görüntülü olmayan daha uygun fiyatlı bir ürün aldık.
Loobex LCD ekranlı bebek telsizi

Loobex LCD ekranlı bebek telsizi. E-bebek’ten 119 TL’ye aldık. Hem küçük hem de oldukça şık bir model. Biz pembe rengi tercih ettik, açık yeşil ve mavi rengi de var. Dün kullanmaya başladık, ancak sanırım üst komşuda da bebefon var ve bu sebeple ara ara frekans karışıyor ve üst kattaki bebeğin sesini de duyuyorum. Kullanım kitapçığını iyice bir inceleyip ne yapabiliriz bakacağım. Yoksa iade etmek durumunda kalabilirim. Çokta beğenerek almıştım umarım sorunu düzeltebiliriz.

Sizde de böyle bir sorun oldu mu, nasıl çözdünüz yorum bırakırsanız sevinirim. Mutlu haftalar dilerim.
♥♥♥♥♥
Güncelleme: 15.09.2015
Kitapçığı okuyunca sorunu çözdük. Cihazda 10-15 tane farklı ayar yeri var. ses oldukça net yayılıyor. Şimdi aldığım için memnun oldum J

7 yorum :

  1. Tüm duaların ve iyi dileklerin için öncelikle amin diyorum Hazel, Allah ülkemizin bütünlüğünü bozamasın, evlere ateş düşmesin.

    Bizim bebeğe ilk aldığımız şey telsiz olmuştu, şaka gibi:)
    Millet zıbın falan alıyor (mantıken öyle de olmalı zaten:) ama biz telsiz aldık.
    Tabi sebebi vardı, indirim kuponunun son kullanma tarihi sağ olsun diyeyim ben sana.
    Bizimki Logitech. Henüz kullanmadık tabi, ama şöyle bir test ettik, fena değil gibi.
    Sizinkindeki frekans olayına çözüm nedir, fikrim yok ama ne yazık ki:-/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. eee kupon olunca ne yapıcaksın öyle oluyor :) ama iyi olmuş lazım sonuçta :)
      kullanın bakalım nasıl olacak frekans karışmaz inşallah :(

      Sil
  2. ya bebek için alınan eşyalar arasında kullanamadığım tek sey bebek telsizi oldu 1-2 denedim baktım 3+1 evde cocugun sesi taa balkondan bile gumbur gumbur duyuluyor kaldırdım ortadan inşallah sen memnun kalırsın canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aaa sesi kısılmıyor muydu :))
      bizde de az geliyor daha doğrusu bizim kızı duyamıyoruz yukarıda ki bebeden :)

      Sil
  3. Bu yazını görmemişim, güle güle kullan....:)
    iyi bir icat bizim zamanımızda hiç yoktu böyle şeyler...
    teknoloji harika:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet bizde ancak yetişdtk zaten :)

      Sil
  4. Paylaştığınız bilgiler için teşekkürler.En iyi bebek telsizini bulmak konusunda bir çok etken vardır. Bunları blogumda belirttim. Göz atmak isterseniz Bebek Telsizi Tavsiyesi

    YanıtlaSil

Sen de bir şeyler söylemek ister misin?