23.12.2014

Bebek Arabası Seçimi : Casual Cadillac Air Travel

Bebek arabası seçimi !!

Hastane ve doktor seçimi kadar zahmetli bir iş J deneyim sahibi olanlar beni anlayacaktır eminim!!

Katlanma şeklinden, rengine, kumaşına, hafifliğine bir çok kriteriniz var. İçinden birini almak zorundasınız oooff  …. İş başa düşünce içimdeki araştırmacı ruh dışarı fırladı ve kararımı Casual Cadillac Air Travel’den yana kullandım. Tanıdık bir yerden aldığımız için fiyatı da hayli uygun oldu. Buradan söyleyemiyorum maalesef. Ancak şu an ki satış fiyatı 800 TL civarında ..

Bebek Arabası Seçimi  Casual Cadillac Air Travel httpcekirdekaileninmaceralari.blogspot.com.tr

Katlanması, hafifliği, kumaş kalitesi, tekerlek yön verme kabiliyeti vs her şey tam istediğim gibi. Renk seçenekleri mavili, kırmızılı ve siyah beyazlı sanırım. Biz komple siyah tercih ettik. İşte bizim minikcanın arabasına ait detayları e-bebek sayfasından görebilirsiniz >> Tık tık 

Bebek arabasını yeni yıla girmeden aldık çünkü zam geliyormuş, alacaklar varsa son günlerinizi iyi değerlendirin.
Ütü odası olarak kullandığımız oda yavaş yavaş bebek eşyalarıyla dolmaya başladı. Diğer blogumda bahsettiğim gibi birkaç tadilat işimiz var.
Balkonu kapattırıp bu odadaki eşyaları balkona koyacağız. Sonrasında bebek odasına dönüşecek bu alan için beyaz laminant parke seçilecek, duvarlar boyanacak ve dolap yaptırılacak.

İşin daha başındayız ama yavaş yavaş minikcanın yaşam alanını inşa ediyoruz.  Birkaç parça daha eşya aldım onları da ilerleyen zamanlarda paylaşacağım.

Herkese selamlar.
Hazel

10 yorum :

  1. neyyy... cadillac mı? minikcan cadillac'a mı binecek ??? :)))) hufuvvvv....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynı tepkiyi bizde verdik kıymetini bilsin anne babasının ;)

      Sil
  2. Güle güle sağlıkla binsin canım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah sağlık en önemlisi tabiki :)

      Sil
  3. Biz de bu arabadan aldık. Hakkındaki yorumlar, test sürüşleri, aynı özelliklerdeki emsallerine göre fiyatı, kolay ve tam açılıp kapanması gibi özellikleriyle gönlümüzü aldı. Umarım güzel kızın da sen de keyifle kullanırsınız ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok gezdik baktık en sonunda bunda karar kıldık :) Allah sizede güzel günlerde kullanmayı nasip etsin :*

      Sil
  4. Merhabalar, arabadan memnun kaldınız mı acaba. bende şu an araştırma yapıyorum. En uygunu bu model gibi geldi ama sizin yorumunuzu da alabilirsem çok sevinirim. kullanımının kolaylığı hafifliği ve bebişin rahatlığı açısın.
    Teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, biz memnun kaldık ancak araba için olan ana kucağı biraz dar yani kilolu bir bebeğiniz olursa uzun zaman kullanamaz.

      Sil
  5. merhaba...bende aynı arabadan kullanıyorum ilk yeni doğan döneminde gayet güzel fakat 5. aydan sonra ikiye ayırıp aracın bagajına koyma kucağımda bebeğimle oldukça zorladı.arabanın ağırlığına bağlı sürüşte gerçekten biraz güç istiyor özellikle dönmelerde.6.ayından sonra baston model olan Maclaren techno xt aldık ve ben çok çok çok memnunum.maclarenden sonra casual air'in ne kadar ağır ve hantal olduğunu daha daha iyi anladım.bunlar benim kendi kullanım görüşlerimdir.teşekkürler❤️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba ;) yorumunuz için teşekkürler. idil 1 yaşında hala bunu kullanıyoruz 😊 baston almadık ama casualdan çok daha hafif tabiki

      Sil

Sen de bir şeyler söylemek ister misin?