3.08.2014

Bebek Odası Dekorasyonu

Güzel bir İstanbul sabahından merhaba ^.^ 
Ortada fol yok yumurta yok ama beni bir dekorasyon heyecanı sardı… Son günlerde deli gibi dekorasyon bloglarını takip ediyorum en yeni takip ettiğim ise inspirationsathome bloğu oldu. Kendisine de yorum bıraktım zaten fotoğrafları ilk gördüğümde yabancı bir blog sandım ama değilmiş :) Kendisinin tarzına bayıldım evlenirken aldığım tüm eşyaları çöpe atma isteği uyandırdı bende kendisi :) Ne yapacağımı bilemiyorum tabiî ki eşyalarımı atmam söz konusu olamaz ama bebek odası için en azından ne tarz mobilya seçimleri yapacağıma yardımcı oldu….   
Evet ortada henüz olmayan bir bebek var ama odasını şimdiden tasarladım sayılır.. İnternette inanılmaz sayıda tarz odalar var. Bu sefer ilk hatama düşüp koyu renk mobilya almayacağım. Kesinlikle kız olsun erkek olsun fark etmez eşyalar beyaz olacak o kadar :)
Neyse henüz çok erken Allah nasip ederse bebek istiyoruz biliyorsunuz, işte bende istediğim tarzdaki odalardan birkaç derleme yaptım (hepsi alıntı tabiî ki)
 

 
 
 
 



Az çok bunlar gibi olsun istiyorum ama yatak olarak bu şekilde beşik değilde İKEA’dan aşağıdaki yataktan almayı planlıyoruz. Ön tarafına da ekstra bir parça yaptırarak kullanılabilir. Açılır olduğundan ileri ki yıllarda da çok rahat kullanılacaktır.


Aklımda daha çok şey var ama şimdilik ana kalemler bunlar. Gardırop mesela hemen lazım olur mu İKEA’da yukarıdaki seriye ait bir model vardı üretimden kalmış :(   zaten oda da çok geniş değil amaaan işte neyse bakalım artık bunları düşünmek için bol bol vaktim olacak :) 
İçinizde birçoğunuzun anne olduğunu yada anne adayı olduğunu düşünüyorum sizlerin önerileri nedir bebek odası nasıl olmalı, nelere dikkat edilmelidir yorumlarınızı bekliyorum 
Görüşmek üzere :***
  ♥♥♥ 

9 yorum :

  1. harika bence enfes bir tasarım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba :) ilk yorum senden bloğuma da hoş geldin ayrıca :))
      Şu anda aslında bu bloğu aktif hale getirmek istemiyordum çünkü dediğim gibi henüz bebeğim yok :( çok istiyoruz inşallah Allah nasip eder ...
      Odalar çok tatlılar değil mi :)

      Sil
  2. Havva'nın blogundan tanıyorum sizi.....Kısmet 2.blogunuza oldu. Beyaz her zamanların rengi....Herşeye çok yakışıyor.Bir bebek güzel giden bir evliliği taçlandırır.İnşallah olur Takipteyim.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba hoşgeldiniz :) Havva'dan ışınlanmanıza çok sevindim :))
      Beyaz gerçekten hem ferah gösteriyor hemde cinsiyeti olan bir renk olmadığından daha rahat kullanılıyor :) İnşallah bakalım deniyoruz ama henüz başarmadık :((

      Sil
  3. Hakikaten güzeller:) kız olursa pembe, erkek olursa mavi denir ya hep, beyaz en iyisi:))))ama bence doğsun öyle hazırla belki kız olursa pembiş pembiş koltukları, perdeleri, yatak örtülerini görünce dayanamayabilirsin:))))))))hayırlısı olsun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cinsiyeti olan renkleri sevmiyorum nedense !! ama dediğin gibi pembiş yatak örtülerini görünce dayanmaya çalışmak boşa kürek çekmek demek :)

      Sil
  4. Teşekkürler paylaşımlarınız için. konya dekorasyon olarak iyi çalışmalar dilerim.

    YanıtlaSil
  5. yazınızı çok beğendik iyi çaşılışmalar dileriz
    konya düğün salonu

    YanıtlaSil
  6. Paylaştığınız bebek odaları çok hoş fakat ülkemizde genelde hep ucuz ürülere kaçılıyor. Ön planda sizin ve bebeğinizin keyfi değil maliyet oluyor malesef. Bizler Plato Mobilya olarak bu şık mobilyaları özenle üreten bir firmayız. Detaylı bilgi bebek odası modelleri için https://www.platomobilya.com/bebek-odasi-takimlari-ve-fiyatlari/ sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

    YanıtlaSil

Sen de bir şeyler söylemek ister misin?