13.01.2015

Bebek İçin Giderli Şeffaf Banyo Küvet Seti

İstanbul’dan hepinize merhaba sayın okuyucu J

Cumartesi günü kontrolümüz süper geçti. Bizim minikcanın bize bir de sürprizi oldu meğersek kendileri kızmış J %60 erkek demişti doktor teyzemiz ama bacaklarını hemen kapamıştı kordon da olabilir 1 ay sonra kesin konuşuruz demişti kiiiiii öyle de oldu J

Mimik prensesim geliyormuş, sağlıkla sıhhatle gelsin bebeğim benim J 1-2 ay daha kıyafet almayı planlamıyorum şimdilik oda düzenleme, elektronik eşyalar vs bunlarda zaman geçiriyoruz.

Bebek İçin Giderli Şeffaf Banyo Küvet Seti

Aldığım ürünlerden biri (Moje markaGiderli Şeffaf Banyo Küvet Seti. Bugün sizlere bunu göstermek istedim. İnternetten www.indirimlibebe.com sitesinden aldım kendisini. Ayaklık almayı düşünmüyorum. Bu ürün her sitede değişik isimlerle ve fiyatlarla satılıyor. Bence en uygun site burası hatta bir iki beyaz kıyafet de aldım.

Bebek İçin Giderli Şeffaf Banyo Küvet Seti

Renk olarak beyaz tercih ettim. Setin içinde küveti, kovası, maşrapası ve banyo filesi bulunuyor.


Bebek İçin Giderli Şeffaf Banyo Küvet Seti


Hazırlıklar böyle yavaş yavaş devam ediyor, önümüzdeki günlerde balkon kapatma projemiz başlayacak yine her yer pislik olacak ama olsun J

İşte bizim minikcanın banyosu böyle, siz bebişleriniz için ne kullanmıştınız yada kullanıyorsunuz?

Sevgiler, Hazel

8 yorum :

  1. güle güle kullansın canım:) bizde29 haftamıza girdik daha yeni alışveriş yapmaya başladım.. aldıklarıma blogumdan bakabilirsin.. öpüldün :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. şimdi baktım hepsi çok güzel :) bende bir iki aya başlarım inşallah,
      bende tip olarak sen gibiyim, göbeğim yayvan değil daha sivri, dediklerine göre daha da güzel olmuşum bilmiyorum artık bir sürpriz daha yapmasın minikcan :)

      Sil
  2. sağlıklı olsunlar yeter ama son dakika süprizleri olmasın ama bize:) ona göre alışveriş yapıyoruz dimi canımm :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen :) sonrasında gidip değiştirmek çok zor olur ...

      Sil
  3. benim yeğenim baba ocağında doğdu ve hala orda, doğum süreci zordu çünkü, ilk banyo vidyosunu kahkalarla izledim o kadar sevimliydi ki. hem annecimin hem babaannesinin bulduğu yönteme de bayıldımm:) Kovanın içine suyu doldurup, bebeği onun içine sokuyorlar omuzlara kadar ki bu hiç bir şekilde üşümemesini sağlıyor, bir yandan da su döküp yıkıyorlar yine. Bizim minik de ööyyle kovanın kenarlarına sımsıkı tutunmuş ayaklarını da yüzer gibi hareket ettirir vaziyette gık çıkarmadan şaşkın bakışlarla duruyordu:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hahaha canım yaa hayal ettim bende şimdi :) video da çok güzeldir tahmin edebiliyorum, yöntemde gayet güzel bir nevi sıcak havuz ohh ne güzel :)

      Sil
  4. Güzel günlerde kullanın. Ayaklık almamanız isabetli olmuş bizim ki öylece bir kenarda kaldı :(
    Bize de ilk ultrasonda doktor kız gibi demişti kesin bir şey söylemeyince biz de hemen kesinleştirmek başka bir doktora daha gitmiştik :)
    Sağlıkla gelsin minik hanım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ayaklıktan düşer müşer Allah korusun ...
      Amin canım inşallah, sizin nasıl gidiyor hiç girmiyorsun bloga :)

      Sil

Sen de bir şeyler söylemek ister misin?