21.01.2015

Bebekle Tatile Gitmek


Bebekle tatile gitmek çok iddalı oldu değil mi? Bebiş daha doğmadan ben tatil için otellere bakmaya başladım. Bir tane de buldum. Görmek için tıklayabilirsiniz.

Eşime söyleyince ilk tepkisi bebekle tatile çıkılır mı?! oldu, dedim çıkılıyormuş bak herkes gitmiş Netten baktım 2 aylık bebişleriyle tatile çıkan çok ebeveyn gördüm. Hatta bebiş bu dönemde sadece anne sütüyle beslendiği için en kolay ve en ideal zaman diyorlar siz ne dersiniz J

Oteli aradım, bebek beşiği istenirse koyuluyor odaya, bazı oteller bebek arabasını bile tedarik ediyor tatiliniz boyunca, bu beğendiğimi arayıp sordum araba yok maalesef L Neyse, kader kısmet daha doğuma 4.5-5 ay var, her şey yolunda giderse inşallah tatile de gideriz J ama önemli olan erken rezervasyondan yer alabilmek onun için süremiz kısıtlı karar verdik verdik, veremedik biraz zor çünkü sezonda fiyatlar uçuk…
Bebekle Tatile Gitmek cekirdekaileninmaceralari.blogspot.com.tr

Uzmanların 0–3 ay içerisindeki olan bebeğinizin ilk aşılarını yaptırarak tatile çıkmanız daha güvenlidir uyarısını dikkate de almak gerek !! Ayıca minicik bebişle tatile çıkarken seçtiğiniz lokasyonda hastane olmasına dikkat etmek gerekli.

Her şey bitti de şimdi beni otel seçme telaşı aldı, dediğim gibi verdiğim linkte ki otel ipi çekiyor J

Bakalım gider gitmeyiz bunu zaman gösterecek.
Şimdi sıra söz sizde, tecrübeleriniz nedir merak ediyorum, sevgiler :**

8 yorum :

  1. Çok erken bir karar bu canım :)şöyleki Yağız cok sakin bir bebekti istersen dunyanın bir ucuna gideyim rahat edebilirdim ama kızçem var kızçem 4 ay kolikti ve her gunumuz eziyetti.otelden atılırız korkusuyla tatilin t sini anamadık :) demem o ki çocuk doğmadan karar vermek riskli huysuz bir bebek olabilir ihtimalini hesaplamak gerekli he tabi para iadesi varsa sorun olmayabilir ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tabi işte risk var maalesef, gerçi henüz turizm acentasıyla görüşmedik belki iade vardır dediğin gibi :)
      annemler benle beraber gitmişler bebekten sorun çıkmamış hiç inşallah bebiş de bana benzer :)
      aahh senin o cimcime bak sen neler çektirmiş :))

      Sil
  2. Çok güzel bir telaş ;)

    YanıtlaSil
  3. emir5 aylıktı biz tatile gittiğimizde, annemle kayınvalidem bana götürme hasta olur flan dedi ama ben hiç dinlemedim:) içimde giderken bir korku vardı ama çok şükür 1 hafta güzel bir tatil geçirdik oğluşum çok akıllı oldu ve ben hiç zorlanmadım.. umarım sizde güzel bir tatil geçirisiniz hiç tereddüt etme tatlım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ne de iyi yapmışsınız bak :)
      inşallah sizin ki gibi güzel geçer şimdiden heyecan yaptım :)

      Sil
  4. Bebişle tatil maceraları :)) adlı postunu gözümde canlandırır gibi oldum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahahaha evet bak sen deyince bende canlandırdım :))

      Sil

Sen de bir şeyler söylemek ister misin?