21.03.2015

Philips Avent Natural Göğüs Pompası Elektronik

Ofisten arkadaşımın 2 yıl önce bebeği olmuştu Philips Avent Natural Göğüs Pompası Elektronik olan ürünü almıştı, bugün bana getirdi sadece göğüs kısmı plastiklerini yeni alacağım böylece biraz tasarruf etmiş olacağız.

İnternetten okuduğum kadarıyla annelerin en severek kullandıkları marka bu olmuş. Pompa sağım hızını ayarlayabiliyorsunuz, ister hızlı ister yavaşa sabitleyerek otomatik olarak sağım yapabiliyorsunuz. Parçaları kolayca takıp çıkarılıyor, hem fişte takılı hem de pil ile çalıştırabiliyorsunuz. 

Philips Avent Natural Göğüs Pompası Elektronik

Minikcan dünyaya geldikten sonra yasal iznim bitince işe getireceğim. Aşağı katta arşivde süt sağarken düşünüyorumda bakalım nasıl olacak.

Makina için birde biberon aldım onu başka bir yazıda anlatacağım. Biberon alıp almamak konusunda çok kararsız kaldım, hem BPA’sız biberon olması hem de plastik mi cam mı bir çok şey geçti aklımdan… cam biberonda karar kıldım J

Sizlerin kullandığınız aynı yada farklı ürünler ve tavsiyeler varsa açığım.

Görüşmek üzere :*

11 yorum :

  1. Ben dr.brown's ın gaz önleyici biberonunu kullanıyorum. Hem plastik olanını hem de cam olanını aldım. Cam olanı evde kullanıyorum. Plastik olan daha küçük ve daha hafif olduğundan o hep çantamda. Çantada olduğu için unutma riski de ortadan kalkıyor ;)

    YanıtlaSil
  2. dr.browns alacaktım ama aventin bu makinasına ağzı uymuyordu. plastikler hafif eğer emmezse falan onlardan da alıcaz tabi :)

    YanıtlaSil
  3. Allahım görünce dumur oldum, ne anılarım var Avent ile : /

    Cam biberon hepsinden sağlıklı. İlk aylar cam kullandım sonrasında 0 BPA Avent devam ettim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Güzel anılar canlanmış olsun

      Sil
  4. Bu pompa konusu çok hassas, ben daha hiç bakmadım, kullanan arkadaşlarıma da sormak istiyorum. Umarım çok memnun kalırsın ve sorunsuz kullanırsın canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet aynen öyle, kullanan herkes çok memnun bir kişi bile duymadım ki işe yaramıyor desin

      Sil
    2. Ben de aventin elektriklisi vardı; ilk 4 ay canavar gibiydi. Çok memnundum. Ama memeler ilk aylardaki gibi dolu dolu olmuyor; süt üretimi azaldığı için değil, vücut süt üretimini dengeliyor ve ihtiyacı kadar üretmeye başlıyor bir yerden sonra. Bende de öyle oldu ve çok da şişkin olmadığı için ağzı biraz büyük gelmeye başladı. Dolayısıyla çok şiş olmadığı günlerde çekmemeye başladı iyi, ben de habire arkasından elle boşaltmak durumunda kalıyordum.Onun dışında çok memnundum ben de. Şimdi gittim medela swing aldım, çok memnunum şimdilik, ağzı daha dar aventten oturuyor güzel. Bakalım bir tersliği olursa onun da haberini yazarım:)
      Bu arada taşıdım siteyi Hazel, beklerim:)

      Sil
    3. eeeeee .com olmuşsun hayırlı olsun da şimdi nasıl kaydedicem ben seni :))
      inşallah süt gelsin de gerisi önemli değil ben annemi hiç emmemişim, sütü besleyici değilmiş sanırım o yüzden bebişim emsin istiyorum :))

      Sil
    4. emer emer hiiiiiç tersini düşünme :) Benim anladığım 1 şey varsa o da anne pozitif olursa her şey çözülüyor. Sen rahat ol, sakin ol, sıkıntı olsa da geçecek de kendi kendine. Gerçekten düzeliyor. Çünkü bebek sünger gibi senin bütün ruh halini çekiyor:) Sen nasılsan o da öyle:) Ben haftalar sonra annesini emmeye başlayan bebek biliyorum, anne lohusalığı üzerinden atınca huzuru bulunca bebek de annesine memeye geri dönüş yapıyordu. :)

      Sil
    5. inşallah :))
      ruh halini çektiğini bende düşünüyorum minicik kalpleri her şeyi hissediyor :)

      Sil
    6. Mutlaka:)

      Benim siteden email ile ya da facebook sayfamdan takip edebilirsin canım. Ya da blogspot'ta izlediğim bloglarım kısmına .com da yazsan o izler beni , merak etme:)

      Sil

Sen de bir şeyler söylemek ister misin?