18.04.2015

Hayvan Deneyi Yapmayan UniBaby Yenidoğan Köpük Şampuan

Hayvan Deneyi Yapmayan UniBaby Yenidoğan Köpük Şampuan


Kozmetik, cilt bakım ve temizlik malzemelerinde hayvan deneyi yapmayan markaları tercih ediyorsam minikcanım içinde aynı şeyler geçerli.


Daha önce şu yazımda bahsettiğim Lansinoh göğüs ucu kremimde aynı şekilde, bu gün aldığım UniBaby Yenidoğan şampuanı da.


Ürünlerin üzerinde bildiğim tavşan işareti yok o yüzden bilgiyi direk firmaya mail atarak ve telefon yolu ile ulaşarak edindim. Bundan sonra minikcanım için de kullanacağım diğer ürünlerinde mümkün olduğunca işkencesiz ürün olmasını istiyorum.


Losyon ve pişik kremi olarak yine hayvan deneyi yapmayan Bübchen ürünleri alacağım. Aynı şekilde tercih ederseniz Mustela’da deney yapmadığını belirtti.



Hayvan Deneyi Yapmayan UniBaby Yenidoğan Köpük Şampuan

SLS (Sodyum Lauryl Sülfat) ve **SLES (Sodyum Laureth Sulphate):Köpürmeyi sağlayan ve irritan olan hammaddelerdir. Bebek ürünlerinde kullanılmaları uygun değildir. 

Klinik olarak test edilmistir. Alkol, paraben, parfüm, sülfat, phthalate, SLS (Sodium Lauryl Sulfate) ve SLES (Sodium Laureth Sulfate), boya, alerjen madde içermez.


Sonuç olarak benim tercihim Uni Baby oldu. Hastane doğum çantama koyacağım gerekmeyecek büyük ihtimal ama olsun J

5 yorum :

  1. Biz deli niyetine şimdiden bu bakım ürünleri tamamladığımız için ben hepsini Uni Baby aldım. Bilhassa set halinde alınca fiyatları da çok çok uygun oluyor. Normal bebe şampuanı, ıslak mendil gibi diğer ürünlerinde dostumuz tavşanımız var paket arkadasında ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. süper !! tavşan candır :)
      İnsan kendini durduramıyor birde onu da alayım bu da lazım olur diye çok kaptırmamak gerek :) ama ne çare :)

      Sil
  2. Mustela hayvan dostu değil ne yazık ki kendileri bizzat yapmasa da kullandıkları hammaddeler için garanti veremiyorlar, ayrıca çin'de satışları var. Hayvan deneyleri yapmayan kozmetik ve cilt bakımız ürünlerini inceleyip paylaştığımız bir blogumuz var: www.tavsanınpesinde.com instagram: @tavsaninpesinde facebook: /www.facebook.com/tavsaninpesinde siz de bu konuya önem veriyorsanız göz atmanızı öneririz :)

    YanıtlaSil
  3. Çine mal satıyorsa tavşan olmaz, çünkü Çin ürünü içeri sokmak için o firmadan para alıp kendi bünyesinde hayvan testi yapıyor. Bukadar saf olmayın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Direk firma test yapıyor demiyorum ama tavşan logosu sart

      Sil

Sen de bir şeyler söylemek ister misin?