26.04.2015

Lohusa (Emzirme) Gecelik Takımları

cekirdekaileninmaceralari.blogspot.com.tr blogumu ilk açtığım zamanda minikcanımız henüz yoktu. Gayretlerimiz ve hüsranlarımız oldu… En sonunda Allah nasip etti ve minikcanımızı bize hediye etti. Sezaryen doğum istediğim için geriye 7 haftamız kaldı. Artık son alışverişleri yapmak gerek, bunlardan en önemlisi de hastane günü için gerekli olanlar.

Bebek ve anne için ihtiyaç listesini yakında paylaşacağım. Şimdi sizlere anne için gerekli olacak loğusa geceliklerimi göstermek istiyorum. Uzun arayışlar neticesinde hele şükür bulundular.
Lohusa (Emzirme) Gecelik Takımları

İlk fotoğraftaki penye geceliği BOYNER’den hastane fotoğraf çekimi için aldım. Yılbaşında şirkette 150 TL’lik hediye çeki kazanmış kullanmamıştım, kısmet bunaymış. Gecelik takımı 159 TL’idi.

boynerden lohusa gecelik takımı


Alttakini ise pijama dünyası sitesinden aldım. 1 günde elime ulaştı. Göğüs bölümü iki yandan çıt çıtla açılarak kolayca emzirmeye yarıyor. Boyu biraz uzun geldi bana çok az kısalttıracağım. Kumaşı yumuşacık, çok az içi gösteriyor, sitede renkleri vardı sanırım ben pembeyi aldım.




Alttaki ise yine emzirme bölümü olan bir gecelik. Ümraniye çarşıdaki bir mağazadan almış annem.Bunun kumaşı üsttekine göre daha yumuşak. Small bedeni olmadığı için medium beden  almış. Biraz genişçe ama çok rahat. Fiyatı 59 TL.


Alltaki ise pijama takımı ama beli ayarlanabilir ve göbeğime denk gelen yeri yumuşacık. Üstü ise cırt cırtlı iki farklı ayarı var.  Fiyatı 89 TL.


En alttaki ise yine doğumdan sonra evde giymek için yine annemin aldığı uzun kollu pijama, doğum yaza geliyor ama sonbahara doğru yada kışın da giyebileceğim rahatlıkta.

Yukarıdaki pijamalar hariç gecelikleri hastaneye götüreceğim. Loğusa gecelikleri oldukça önemli kolay kolay bulunmuyor. Hamiş arkadaşlarımın aklında olsun şimdiden bakmaya başlayın.

Hastane çantamın ilk malzemelerini göstermiş oldum böylece. Sırayla önemli olanlara ait yazılar yayınlarım sonrada toplu gösteririm anlaştık mı J
Sevgiyle kalın, öpüyorum :**

13 yorum :

  1. Nena'dan da alabilirsiniz. Ben de takımımı oradan tamamladım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sanırım bunlar yeterli olacaktır :) ama aklımda olsun :)

      Sil
  2. Hepsi çok güzel sağlıkla kullanmak nasip olur inşallah. lohusayken çooook terliyor insan senin bonus olarak yaz sıcağı da var ☺️ Hastaneye bol pijama ve atlet götür derim 😉

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. inşallah canım :))
      yaz sıcağı ama klima var Allah'tan yoksa değil pijama giymek soyunur otururum :)

      Sil
  3. ahh ahh lohusa pijamalarından bile sıkılmıştım yeter artık deyip :) çok güzeller hepsi güle güle kullanmak nasip olsun şafak azaldı iyice

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tahmin edebiliyorum ben şimdiden üstümdekilerden sıkıldım :)
      aynen çok az kaldı heyecan dorukta :))

      Sil
  4. Hepsi birbirinden güzel, sağlıkla ve mutlulukla giyesin ♥ Her yeni yazında, "ahh alacak çok şey varmış, bak bunlar da varmış" diyorum, bebek malzemelerine o kadar gömülmüşken hatırlıyorum benim de bir şeylere ihtiyacım olacağını :) Teşekkürler ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yaaa hep bebek için eksik tamamlayınca durup bir düşünüyorsun ee ben ne giyicem diye :)) annem olmasa bende zor tamamlardım eksikliklerimi :)

      Sil
  5. Hepsi cok guzel, gule gule giyin insallah :) Ben bu pijamalarin cok pahali oldugunu duymustum ama siz cok da pahaliya almamissiniz.

    YanıtlaSil
  6. Canım beden olarak ne aldın... Ben çok kararsızım M beden mi L mi diye Doguma 1 ay var şuan 76 kiloyum 1,62 boy...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Eve gidince bakiiim.
      deneyerek alman daha iyi olur ama netten alıcan sanırım.

      Sil

Sen de bir şeyler söylemek ister misin?