8.05.2015

Hamiş Günlerimde Ne Giydim?


Hamiş Günlerimde Ne Giydim?
Hamiş arkadaşlarım bilirler belli bir süreden sonra evde bol kıyafet aramak en büyük hobimiz olur. Eşin tişörtleri ve şortları birçok zaman için göz dikilenler arasında olur J
İlk 4 ay neredeyse hiç kilo almadığım için bir çok giysimi giymeye devam ettim. 5.Ayda ise işler değişti göbiş çıkınca hemen bir hamile taytı aldım ki hala giyebiliyorum. 6.ayda ise Defacto’dan yumuşacık hamiş kot pantolonu (49 tl) aldım ki onu da hala giyebiliyorum (yandaki foto).

Son zamanlarda göbişin durdurulamayan büyümesi ile tişörtlerde sıkıntı yaşadım ve L ile XL tişörtler aldım. Ama kalıpları öyle büyük değil özellikle Defacto’nun tişörtlerini beğenerek kullanıyorum.

Bundan birkaç hafta önce annem buradayken, LCW’den doğumdan sonrada giyeceğim türden çok güzel evde giymek için bol elbiseler aldık. 


Neredeyse bir tayt ve bir kot pantalonla tüm hamişliği geçirdim. O yüzden çok mutluyum J Yazda yavaş yavaş kendini hissettirmeye başladı. İş yerimde üstümdekiler bana acayip fazla gelmeye başladı. Vücut ısım diğer arkadaşlardan bir iki derece yüksek olduğundan klima açalım desem bön bön bakarlar. O yüzden artık eve gidip rahat rahat giyinmek dinlenmek istiyorum. Şu yazımda anlattığım çalışabilir raporumu 2 hafta sonra çalışamaz raporuna döndüreceğim. Sonra ver elini gelsin şortlar tişörtler J

Çok fazla hamiş kıyafeti almayın kısacası J Birkaç parçayla bu süreci atlatabilirsiniz.
Yarın 35. Hafta kontrolümüz var minikcanımı göreceğiz inşallah bu sefer yüzünü gösterir hasret kaldık kaç aydır J dualarınız bizimle olsun. Şimdiden mutlu hafta sonları :*

4 yorum :

  1. dualarım seninle canım beniim :)) ya senin yazılarını okudukça heyecanlanıyorum ben :))
    ilk 3 ay kilo almadım ben de sonrasında normal kıyafetler buhran geçirtti :)) giyemedim ben de elbise ve hamile gömleklerini çok severek giyiyorm çok rahatlar ama hamile pantolonlarına hala alışamadım 2 tane aldım ama severe giymiyorum düşüyor :) inşallah bebiş yüzünü gösterir. yarın bizimde kontrol günümüz sabah erkenden gidip görcem minnoşu inşallah sağlıklıdırlar :))
    bu arada hazelcim dün idil ismi aklıma geldi de blogunun adıyla ne de güzel uydunuz haz-i-oz :)) seninde aklına gelmiştir mutlaka da söyleyeyim dedim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yaa böyle yorumlar beni çok mutlu ediyor :))
      elbiseler kurtarıcı zaten yaz da geliyor ooh mis gibi giyilir. pantolonlara mecbur zamanla alışıyorsun iş yerinde her gün tayt pek olmuyor ben birazda mecburiyetten aldım :(
      inşallah sizin kontrolde de her şey yolunda çıkar, onu görmek minik kalbinin atışını duymak ne güzel bir duygu değil mi :))
      Bu arada blog adım aklıma inan gelmedi :)) bunun için ayrıca teşekkür ederim :)))

      Sil
  2. Ben de evde giydiğim bir hamile taytı, ofiste giydiğim bir hamile kumaş pantolon, haftasonu için ise kot olacak şekilde bir gardrop yaptım kendime. Üstler ise halen oluyor ama bazıları kısalmaya ve alttan göbeği pörtletmeye başladı. Bu konuda da hamilelikten de sonra rahatlıkla tiril tiril giyebileceğim, ince bol üstler aldım. Tabi 32.haftadan sonra yeniden birer set almam gerekecek sanırım :)

    Ancak hamile giyiminde beni şimdiden en çok sıkan konu, kısıtlanan gardop seçeneğim. Haftalık döngülerle her gün ofise hep aynı şeyleri giyiyorum, biraz sıkılmaya başladım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. neredeyse aynı şeyler almışız :) alttan pörtleyen göbiş dekolteli tişört için en güzel çözüm Ozan'ın kileri evde giyiyor olmam oldu :)
      Ne yazık ki dediğin gibi bir döngüye giriyoruz işte amaaaan napalım canımız sağ olsun :)

      Sil

Sen de bir şeyler söylemek ister misin?