11.06.2015

Doğum Sonrası İlk 10 Gün

Merhaba blogcanlar J

10 gündür ayrı kaldım sizlerden özledim vallahi J Doğum çok güzel geçti Allah’a şükür. Tüm iyi dilek ve dualarınız için teşekkür ederiz. Minikcanım 10 günlük oldu büyüdü bile…
Doğum hikayem diyebileceğim enteresan bir hikayem yok ama kendi hikayemi en kısa sürede anlattığım bir yazı yazacağım. Biliyorum ki çoğu arkadaşımda yakında doğum yapacak onlara önceden söyleyebileceğim tek şey anneliğin çok güzel bir duygu olduğu ve çekilen tüm acılara değdiği.

Nasıl doğum yapmış olursanız olun, ister normal ister sezaryen bebeğinizi ilk kucağınıza verdiklerinde o küçücük canın sizin olduğuna inanamıyorsunuz, 9 ay karnınızda taşıdığınız minikcanın kollarınızda olması, ipek gibi tenine dokunmanız, cennet kokusunu içinize çekmeniz kadar mucizevi bir duygunun olmadığını anlıyorsunuz…

Bir diğer konu ise sezaryen sonrası süt gelmez, geç gelir meselesi. Benim odaya çıktıktan sonra sütüm gelmişti. Minik İdil’de acıkmış olmalı ki çok güçlü bir şekilde emdi. Bu durumunda kişiden kişiye değişiyor. Sezaryeni düşünenlerin aklında bulunsun.


Şimdilik bu kadar yazabiliyorum,  en kısa sürede görüşmek üzere, şimdilik hoşçakalın :**

4 yorum :

  1. Maşallah size..... Minik İdli'i benim için koklayarak öpermisin :) :*

    YanıtlaSil
  2. Hep güzel haberlerinizi alırız inşallah, çok öpüyorum seni, tekrar tebrikler Hazelcan :* :)

    YanıtlaSil
  3. Hadi maşallah canım benim darısı başıma artık bende oğluma sorunsuz kavuşurum inşallah 🙏🏻😍

    YanıtlaSil
  4. Ohh ne güzel haberler bunlar! Melek kızınızın ve senin sağlığının yerinde olduğuna, haberinizi aldığıma öyle sevindim ki! Upuzun ve sağlıklı bir ömrü olsun inşallah! Heyecanla bundan sonraki hikayerlerini bekliyor olacağız.

    YanıtlaSil

Sen de bir şeyler söylemek ister misin?