28.01.2015

Baby&You Ocak Sayısı (Anne Bebek Dergisi)

Hafta sonu D&R’a uğrayıp anne bebek dergisi almadan olur mu J tabi ki olmaz. Her gittiğimde farklı dergiler alıyorum bu sefer içerik olarak Baby&You dergisi dikkatimi çekti.

Eve gelir gelmez hemen okunmaya başladı tabiî ki, dergiden ne öğrenicem amaaan diyenler vardır muhakkak hatta bunlardan biri Ozan annem var annen var onlar daha iyi bilgi kaynağı deyip beni dergiyi almaktan vazgeçirmeye çalışıyor J Neyse tabiî ki O’nu dinlemedim aldım J

baby you cekirdekaileninmaceralari.blogspot.com.tr
Baby&You Ocak Sayısı (Anne Bebek Dergisi)
Bu ayki sayıda yenidoğan banyosu, hamilelikte egzersiz ve burun kanamaları, iştahsız çocuklar için tiyolar ve bir sürü güzel konu var.

Baby&You Ocak Sayısı (Anne Bebek Dergisi) 1

Siz bebişleriniz için neler okuyordunuz, dergilerde yazanları hiç uyguladınız mı merak ediyorum ve kocaman öpücükler gönderiyorum J sevgiyle kalın …

Baby&You Ocak Sayısı (Anne Bebek Dergisi) 2

11 yorum :

  1. ilk çocukta 2-3 dergiye üye oldugumu herseyide uyguladıgımı hatırlıyorum :) ama Ela da ben kitap yazacak kıvamdaydım kısaca yasanarak hepsi öğreniliyor :) yeri geliyor büyüklerin sozu dinleniyor yeri geliyor dergiler kitaplar yol gösterici oluyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ilk çocuk ilk deneyim :) Aslında iyi fikir hep ünlü anneler mi yazacak şansını denemeye ne dersin:)
      Aynen yanımızda büyükler var ancak onların bilgileri de artık eskide yeni güncel bilgileri de öğrenmek gerek :) bakalım ne kadarını uygulayacağız :)

      Sil
  2. Ben de dün bir kitap aldım, Bebeğinizi Beklerken Sizi Neler Bekler diye, güzel bir kitap, aklımıza ve başımıza gelebilecek her şey var gibi kitapta.
    Bu dergi de güzele benziyor, hafta sonu ben de bakayım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dediğiniz kitap bende de var oldukça detaylı anlatılmış, doğum sonrasını da içeren bir çok farklı bilgi var. babalar için olan kısımı var eşime gösterdim zorla okutucam :)

      Sil
    2. Babalarla ilgili kısmı ben de gösterdim eşime, kaç sayfa dedi yaaa :(
      Mecbur okuyacaklar, başka yolu yok :)

      Sil
  3. Bizim çocukların zamanında bebeğim dergisi vardı,halada vardır herhalde çok faydalanmıştım biraz daha büyümeye başladıklarında ise Doğan Cüceloğlunun kitaplarından faydalanmaya başladım yani kitap ve dergilerin yeri başka her zaman başucu kaynağı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bebeğim hala var sanırım :) aynen kitapsız olmaz dimiii :)

      Sil
  4. Bu ayın dergilerinde bana da en cazip bu gelmişti, üyelik düşünüyordum aslında ama tüm dergilere bakıp en çok ilgimi çeken konuların olduğu dergiyi almak şimdilik daha iyi sanki. İlgi alanlarımız önceliklerimiz nasıl da değişti kuzum :') bakalım daha neler göreceğiz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet bende senin gibiyim bakıyorum yarım saat hepsine birini daha ilgi çekici oluyor illa :)
      aynen artık kendime hiç bir şey bakmaz oldum hep minikcan için bakıyorum :) inşallah Allah uzun ömürler versin ):

      Sil
  5. Ne güzel bir anne olacaksın! :) Şüphesiz. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ersinciiiiim ne güzel bir yorum çok mutlu ettin beni :)) teşekkür ederim :*

      Sil

Sen de bir şeyler söylemek ister misin?