9.02.2015

Bebek Anı Defteri Yapımı

Bebek doğum hazırlıkları son sürat devam ediyor. Birçok arkadaşımda gördüğüm bebek anı defterlerine sardım bu aralar. Birbirinden güzel bir sürü çeşit var, hazır olarak alabileceğiniz gibi kendinizde yapabilirsiniz.

Ben minikcan için kendi ellerimle bir şeyler yapmak istedim. Bunun için elimde bulunan bir ajandada yararlanacağım.

Bebek Anı Defteri Yapımı

Görsel buradan alındı.
Ajandayı kaplayacağım kumaşa henüz karar vermedim ama büyük ihtimalle yumuşak renk bir pembe saten kumaş tercih edeceğim, yada minik pudra pembe beyaz kareli bir kumaş yadaaaa  pudra pembe keçe JJJ nasıl kararsız olduğum belli değil mi J
Bebek Anı Defteri Yapımı

Görsel buradan alındı.
Kumaş almaya gittiğimde son kararımı vermiş olacağım elbet J Üzerine dantel ve incilerden oluşan süslemeler yapacağım. Yukarıda yine başımın belası olan pinterestten fotolar var. Çok daha güzelleri var elbet ancak bunlar benim  yapabileceğim modellerden.

Sizler böyle bir defter yapmış mıydınız, yada şöyle yap böyle yap diye tüyolarınız varsa çok sevinirim. Defteri yapım aşamasında ve bitirdikten sonra muhakkak paylaşacağım.

Şimdilik hoşça kalın :*


11 yorum :

  1. İkinciyi beğenmedim, ilki pembiş olanı çok beğendim, tabii zevkler ve renkler meselesi...:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. pembiş çok güzel benimde aklım onda :) ama daha neler var yaa eskiden yoktu böyle şeyler şimdi ne yapacağımızı şaşırdık galiba :)

      Sil
  2. yakın arkadaşım yapmıştı çok güzel herkes güzel dileklerini yazıyor ben çok beğenmiştim :)
    orada fotoğraf çektirdik daha sonra defterin sol tarafına fotoğraf çıktılarını yapıştırmıştı hem sözlü hem görüntülü bir anı kalıyor kesinlikle yap :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet demi bende çok beğeniyorum hem hatıra kalıyor hemde çok tatlılar :)))
      fotoğraf eklemesi de harika olmuş bende yapıcam kesin :)

      Sil
  3. Alp e hamileyken bu kadar detay yoktu, daha doğrusu satın alınabilecek şeyler çok çeşitli değildi. Bu nedenle bende kendi çapımda bir ajandayı anı/hatıra defteri yapmıştım kendime. Şimdi her şey daha çeşitli ve bol. Ama en güzeli yine kendi yaptığın tabi.
    Merak ediyorum seninki nasıl bir şey olacak?
    Çok heyecanlı ve harika günler, keyfini sür doya doya...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. senin yaptığın eminin çok şık olmuştur :))
      bakalım aklımda bişiler var :)

      Sil
  4. Adsız2/09/2015

    çok cici bişey.
    http://ciziyorumdikiyorum.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  5. Ben defter yapmadım. Daha hamileliğimin çok başında ablam iki defter hediye etmişti bana. Biri doğumdan önce duygularımı paylaşabilmem için bir nevi doğmamış Atoş'a mektuplar : ) Diğeri de Doğumdan sonra Ata'nın grafiğini tutabilmem için. İkisi de hazır ama güzel görünümlüydü. Sen hazırlarsan tabii çok güzel bir anı olarak da kalır. İlki daha güzel, ikincisi biraz gelin defteri gibi geldi bana :)

    YanıtlaSil
  6. Bende ilkine bayıldım...Çok cici Eminim çok güzel birşey yapacaksın:)Kullanmadıgın bir ajandayı değerlendirebilirsin mesela:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet tarihsiz güzel bir ajandam var onu yapiciiiiiim :)

      Sil

Sen de bir şeyler söylemek ister misin?